NB III-as licencet kapott a Perutz FC


2017-05-09 15:10:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


NB III-as licencet kapott a Perutz FC  főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága harmadosztályú indulási jogot adott a Pápai Perutz FC csapatának - tudtuk meg Glatz Lajos technikai vezetőtől - de ehhez természetesen még meg kell nyernie a Veszprém megyei első osztályú bajnokságot. Négy fordulóval a pontvadászat vége előtt két pont a mieink előnye a második Balatonfüred előtt, a hátralévő meccseken – amennyiben a Balaton-partiak nem hibáznak – le kell győzni a Pétet, az Ajka Kristályt, a Gyulafirátótot és a záró fordulóan Balatonfűzfő együttesét. Glatz Lajos arra a kérdésre, miszerint a bajnokság esetleges megnyerése után kell-e osztályozót játszania a csapatnak azt mondta, bár hivatalosan még semmilyen értesítést nem kaptak a szövetségtől, a korábban lefektetett szabályzat szerint kell, hiszen a feljutó tíz helyre összesen 19 bajnok pályázik.
A Perutz FC május 10-én, szerdán 17:30-tól a Megyei Magyar Kupában hazai pályán szerepel, ellenfele Balatonfüred gárdája lesz. A klub vezetősége kéri a szurkolókat, hogy látogassanak ki a mérkőzésre, és hangos buzdítással segítsék a játékosokat a továbbjutás kiharcolásához.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!