Három arany, öt ezüst, négy bronz Szombathelyen


2010-04-26 19:28:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Három arany, öt ezüst, négy bronz Szombathelyen főképe
Múlt hétvégén a PSE úszó szakosztálya Szombathelyen, a Nyugat-dunántúli Regionális Bajnokságon szállt vízbe. A pápai színeket – Szabó Attila és Bene Péter vezetésével - nyolcan képviselték, akikre kivétel nélkül büszkék lehetünk, hiszen mindenki tovább javította korábbi legjobb eredményét. A mezőnyből különösen Nagy Rebekát kell kiemelnünk, akik 100 méteres gyorsúszásban 4(!) másodperccel javította meg eddigi legjobb idejét. Veszprém megyéből a pápaiak mellett Ajka, Balatonalmádi és Veszprém úszói álltak rajtkőre és annak ellenére, hogy Nyugat-dunántúli versenyként volt meghirdetve a bajnokság, Dunaújváros, Marcali, Tatabánya és Székesfehérvár is képviseltette magát. Büszkék lehetünk a sportolókra, akik közül Nagy Zsófia lett a mieink legjobbja két arany, egy ezüsttel. Örömteli tény, hogy a megye legeredményesebb csapata is a pápai lett – tudtuk meg Kun-Szabó István elnökségi tagtól.

A regionális bajnokság eredményei ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!