Bajnok a Kilián DSE!


2017-05-05 12:16:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bajnok a Kilián DSE! főképe
Az Úrkút felett aratott 26-22-es sikerével két fordulóval a megyei első osztályú női kézilabda bajnokság vége előtt a Kilián DSE gárdája eldöntötte a bajnoki cím sorsát. Koncz János tanítványai ugyanis a rájátszásban aratott újabb győzelmükkel behozhatatlan előnyre tettek szert és megérdemelten végeztek a rangsor élén. A csapat edzője a bajnoki cím kapcsán elmondta, a Balatonszemes elleni meccshez képest sokkal harcosabban, összeszedettebben játszottak a lányok és a nagy tét sem nyomta rá a bélyegét a mutatott játékra.
- Szép számú szurkoló előtt magabiztosan hoztuk a szezon egyik legfontosabb meccsét, ellenfelünk egyszer sem vezetett – elevenítette fel a sorsdöntő meccset Koncz János. A lefújás után öröm volt látni a lányok arcán az örömöt, ez volt sorozatban a 15. győzelmünk. Három év munkáját koronázták meg ezzel a bajnoki címmel a lányok, köszönet illet mindenkit, aki valamilyen módon is hozzájárult.
Koncz János a siker kulcsaként az egymásért küzdeni akarást, a sport iránti alázatot, a kitartást nevezte meg. Mint mondta, bár még két találkozó van hátra a rájátszásból, szóba került a jövő, és jelen állapot szerint vállalják az NB II-t is.
- Ahogy annak idején a megyei induláskor, most sem lesz célkitűzés. Azt gondolom jó dolog, ha új impulzusok érik a lányokat, új ellenfelekkel, új csapatokkal találkoznak. Tudjuk, hogy a keretünk és a játéktudásunk jelenleg nem üti meg az NB II szintjét, de ha csak egy meccset nyerünk meg, már abból is tudunk profitálni.
A Kilián DSE a hátralévő fordulókban Ajkán és Balatonszemesen lép pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!