Hűtőszekrényt kapott az újszülött osztály


2017-05-04 18:37:26  | cikk: Babos Petra  | 


Hűtőszekrényt kapott az újszülött osztály főképe
A Szent Benedek Plébánia Karitász Csoportja ismét adományt adott át, ezúttal a pápai kórház újszülött osztályának. A csoport karácsony előtt az ápolási osztályt lepte meg, február végén a gyermekosztály kis betegeinek kedveskedtek játékkal, mikróhullámú sütővel és ágyneműhuzattal, most pedig az újszülött osztályra vittek hűtőt, melyben oltóanyagokat és egyéb orvosi szereket tudnak majd tárolni.
Az átadón dr. Bilinszky Zsuzsanna, a gyermekosztály osztályvezető főorvosa köszönetét fejezte ki a dolgozók nevében az adományért, s elmondta, mindig jól jön a segítség.
-Nagy meglepetés ért minket, amikor megérkeztek a hűtővel. Mindig örömmel vesszük a segítségeket, amelyekért hálásak vagyunk – tette hozzá az osztályvezető főorvos.
Szijártó László plébános elmondta, amikor a gyermekosztályra vitték az adományt, akkor kérdezték, hogy mire lenne még szükségük, s a hűtőszekrényt emelték ki. A Karitász örömmel segít, amikor csak tud, így reményeik szerint, a jövőben is fognak adományozni a kórháznak.
Az átadó ünnepség végén Szijártó László és Legény Miklós, a Karitász csoport vezetője átnyújtott a közelgő anyák napja alkalmából egy kis édesség csomagot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!