Pontot rabolt a Lombard II Veszprémben


2010-04-26 08:05:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard Pápa NB III-as labdarúgó csapata a hétvégi fordulóban a tabella éllovasához, a Veszprémi FC-hez utazott. Mivel ez a találkozó ütközött az első csapat bajnokijával - akiknél ráadásul sok volt a sérült - Nagy Mihály nem számíthatott a visszajátszókra. Az Egyetemi Stadionban 300 néző előtt lejátszott mérkőzésen a mieink a Hajgató - Domján, Megyesi, Németh, Kaszás - Kocsis, Magyar, Kiss – Nyári, Palkó, Szabó összetételben kezdtek, míg a házigazdák a Varga T. Grósz, Kovács, Pálfi, Leitold, Garai, Boromisza G., Kalcsó, Tatai, Finta, Babik kezdővel szerették volna otthon tartani a három pontot. Nyomasztó hazai fölénnyel indult a mérkőzés, a Lombard II erejéből jó húsz percig szinte csak a védekezésre futotta. Ezután kiegyenlítettebb lett a játék, sőt a félidő végén Szabó nagy helyzetben a felső lécet találta telibe, ami a vendégek vezetését jelentette volna. A második játékrészben a Veszprém nem tudott mit kezdeni a Lombard II játékával, mezőnyfölényben játszottak, de igazi helyzetet nem tudtak kialakítani. A mieink ügyesen tartották a labdát és több ígéretes kontra lehetőségünk volt, de egyiket sem tudtuk jól befejezni. Az utolsó tíz percben a Veszprém nagy erőkkel támadott, a Lombard II jól védekezett, Hajgató pedig az utolsó percben meccslabdát védett. A Lombard teljesen megérdemelten szerezett pontot.
 
Nagy Mihály: Nagyon örülünk az eredménynek, én pedig külön a "csapat teljesítménynek". Veszprémben kapott gól nélkül pontot szerezni nagy dolog, főleg úgy, hogy nem volt visszajátszó játékos. Szervezettek voltunk és fegyelmezettek. Az eredmény reális, de ha a támadójátékban erősebbek vagyunk, nagyobb meglepetést okozunk.
Jó: Hajgató, Megyesi, Németh (a mezőny legjobbja), Kiss, Szabó D., Füredi

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!