Sorsdöntő meccs vár a Perutzra


2017-04-28 19:02:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sorsdöntő meccs vár a Perutzra főképe
A megyei labdarúgó bajnokság első osztályának 25. fordulójában a Pápai Perutz FC április 29-én 16 óra 30 perces kezdéssel az éllovas Balatonfüred otthonában lép pályára. Az idegenbeli találkozó komoly téttel bír, hiszen amennyiben a pápaiak vissza tudnának vágni az őszi vereségért, két ponttal megelőznék vetélytársukat és átveheték a vezetést a tabellán. Mind a hazaiak, mind pedig a pápaiak természetesen csakis a győzelemmel lennének elégedettek, Marton Miklós szerint háromesélyes a meccs.
- Egy dolgunk van, győznünk kell, csak úgy tudunk bajnokságot nyerni. Úgy gondolom, háromesélyes találkozó áll előttünk, a pillanatnyi forma dönt majd. Láttam nemrég a füredieket, jó focit játszanak. Persze nekik is megvannak a hibáik, igyekszünk azokat kihasználni. A hazai pálya előnye a Balaton-partiaké, de nagyon bízom benne, hogy nem a játékvezető dönti majd el a rangadót – olvasható Marton Miklós véleménye a veol.hu-n.
Kollégája, Beszédes Sándor megjegyezte: jó csapata van, de bőven tudnak még hová fejlődni.
- Elérkeztünk a rangadóhoz. Kis kellemes feszültség van a levegőben, hiszen elképzelhető, hogy sorsdöntő a meccs. Fokozott figyelemmel és adrenalinnal készülünk. Ugyanakkor próbáljuk nem túlfeszíteni a húrt, hiszen mi van, ha szombaton nyerünk, majd a folytatásban kétszer kikapunk? Van még három-négy komoly mérkőzésünk hátra. Beszédes Sándor a meccs várható képével kapcsolatban elmondta: ők teszik a dolgukat, igyekeznek keményen, fent védekezni, minél előbb labdát szerezni és sok helyzetet kialakítani.
A trénerek sok nézőre és élvezetes mérkőzésre számítanak, szurkolásból biztosan nem lesz hiány, hiszen mint megtudtuk, Pápáról két szurkolói busz indul, emelett többen személygépkocsival utaznak el a derbire. A szervezők kérik, hogy a nézők az Annagora Aquapark parkolójában hagyják autóikat, mely néhány perc sétára található a balatonfüredi pályától. A találkozót Czinder Imre vezeti, segítői Bőhm Ármin és Mészáros Norbert lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!