Vastag Csaba és MÁZS Pápán


2010-04-25 11:16:48  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Vastag Csaba és MÁZS Pápán főképe
A múlt heti szezonnyitó rendezvény sikere után most fergeteges hangulatú közönségtalálkozó várta az érdeklődőket a Malom-tónál. A szervezők ugyanis nyitottak a kulturális programok irányába, ezúttal két népszerű énekest, Vastag Csabát és Mészáros Árpád Zsoltot (MÁZS) hívták meg - tudtuk meg Vargáné Rácz Zsuzsától, az est háziasszonyától. A közönségtalálkozó lebonyolításában nagy segítségükre volt a Pápán működő MÁZS Rajongói Klub vezetője, Kissné Üveges Tímea. A rajongók nemcsak Magyarország szinte minden részéből, de még Szlovákiából is eljöttek, hogy együtt szórakozhassanak kedvenceikkel.
Bár a Popdaráló című műsor révén ismertté vált énekes, Vastag Csaba úgy nyilatkozott, reggel 39 fokos lázra ébredt és egy hang sem jött ki a torkán, a rajongók mit sem vettek észre ebből, el voltak ragadtatva a produkciótól. Vastag Csaba Veszprémben nevelkedett, 7 évet töltött a veszprémi Petőfi Színházban, ahová táncosként került be. Fiatalon rock zenekarok énekeseként kezdte. Aztán 2001-ben szerepet kapott a Hair című musicalben. Úgy fogalmazott, Mészáros Árpád Zsolttal való barátsága innen datálódik, azóta számos rendezvényen léptek fel együtt és többek közt MÁZS vezette be őt a musical világába. Emellett láthatjuk a Popdaráló vokalistájaként is, bár a zenés műsor jelenleg szünetel. Vastag Csaba elmondta, Berkes Gáborral készít lemezt, amely hamarosan a boltokba kerül.
Mészáros Árpád Zsolt eredetileg nem készült színészi pályára, ahogy mondta, csupán egy igazolásért jelentkezett egy szereplőválogatásra. Beválogatták a nyíregyházi színház Danton című előadásába. MÁZS úgy fogalmazott, egy komoly daganatos betegségből való felépülés egész életszemléletét és pályájáját megváltoztatta. Toldi Máriánál kezdett éneket tanulni, és a zenés szerepek felé fordult: volt Berger a Hairben, Maugli A Dzsungel könyvében, Riff a West Side Storyban. Főszerepeket játszott Nyíregyházán a Made in Hungária, és Debrecenben a Pán Péter darabokban. A vidéki sikerek után felköltözött a fővárosba, és rögtön megkapta a Budapesti Operettszínházban a Mozart! címszerepét. Azóta már szólólemezt is adott ki, és gyakran jár közönségtalálkozókra barátjával, Vastag Csabával. A népszerű páros kihangsúlyozta, a közönségtalálkozók lényege az improvizálás, szeretik bevonni a rajongókat a buliba. Ahogy mondták, általában csak azt tervezik meg, hogy mi lesz az első három és az utolsó két szám, s közben pedig jöhetnek a zenei kérések és természetesen a kíváncsi kérdések. Az énekesek rendszerint tényszerű bejelentésekkel is szolgálnak rajongóik számára. MÁZS például elárulta, hogy nyeregbe száll az idei Nemzeti Vágta fődíjáért.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!