Nyílt nap a rendőrkapitányságon


2017-04-27 08:35:23  | cikk: HuHa  | fotó: archív  | 


Nyílt nap a rendőrkapitányságon főképe
A pápai kapitányság tavaly felújított épületegyüttesébe várják a családokat és érdeklődőket szombaton, a rendőrség napja alkalmából tartott nyílt napra. A szórakoztató, ismeretterjesztő program számos érdekességet tartogat minden korosztály számára – tudtuk meg Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredestől. Mint mondta, a korábbi évek sikeres programelemeit kínálják ezúttal is a látogatóknak: megtekinthetik az előállító helyiséget, megismerkedhetnek a rendőrségnél használt fegyverekkel, csapatszolgálati eszközökkel és egyéb érdekességekkel.
-A gyermekek számára kerékpáros ügyességi pályát alakítunk ki az udvaron, de lesz rajzolási lehetőség, KRESZ totó, ujjlenyomat vétel, kipróbálhatják a bilincselést és természetesen a rendőrautóba is beülhetnek – mondta el a kiemelt megelőzési főelőadó.

A felnőttek számára is készülnek programokkal, bűn- és baleset-megelőzési totót tölthetnek ki és a tapasztalatok szerint ők is érdeklődéssel veszik kezükbe a különböző fegyvereket és ülnek be a szolgálati gépkocsiba. A program egyik különlegessége a 11 órakor kezdődő rendőrkutyás bemutató lesz, mely minden évben nagy népszerűségnek örvend.

A kapitányság nyílt napján, április 29-én, szombaton 9 órakor nyílik meg a rendőrség épülete a látogatók előtt és 12 óráig várják az érdeklődőket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!