Kupasikerrel hangoltak a rangadóra


2017-04-26 22:12:25  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Kupasikerrel hangoltak a rangadóra főképe
A Balatonfüred elleni sorsdöntőnek ígérkező bajnoki előtt a Veszprém megyei Magyar Kupában a harmadosztály éllovasához, Kamondhoz utazott a Perutz FC. Marton Miklós csapata az előző fordulóban kapcsolódott be a küzdelmekbe, Tapolcán 6-0-ra nyertek a pápaiak. A hatodik játéknap idegenbeli találkozóján a Perutz edzője – gondolva a hétvégi rangadóra – természetesen tartalékos összeállítást küldött pályára, az U19-es fiatalok és a pontvadászatban kevesebb játéklehetőséget kapó labdarúgók jutottak szóhoz, a vendégek a Szigeti – Udvardi, Mogyorósi, Barth, Tauber – Mészáros, Györkös B., Tóbiás, Ughy – Szedlacsek, Nagy P. kezdőt küldte pályára. Az első és második félidőben is öt pápai találatot láthatott a kilátogató közönség, mindjárt a második percben Szedlacsek kezdte meg a gólgyártást, majd Tóbiás, Ughy, Nagy és újfent Szedlacsek talált be. A második játékrészben Farkas góljával már fél tucatnál járt a Perutz, majd a születésnapos Györkös Bence duplázott. Az utolsó negyed órában Farkas volt ismét eredményes, a 10-0-s pápai sikert Lőke állította be.

Kamond – Perutz FC 0-10 (0-5) Gsz.: Szedlacsek 2, Tóbiás, Ughy, Nagy, Györkös 2, Farkas 2, Lőke

Kamond: Péter – Zabó, Bódis (Györkös 46), Fodor (Bencze 56), Nagy – Porkoláb (Kovács 65), Németh, Mecséri, Varga (Gombosi 83), Horváth - Márkus

Perutz FC: Szigeti – Udvardi (Hornyacsek 55), Mogyorósi (Papp 46), Barth, Tauber – Mészáros (Lőke 46), Györkös B., Tóbiás, Ughy – Szedlacsek (Farkas 46), Nagy P (Sipos 66)

A Perutz FC április 29-én, szombaton 16:30-tól Balatonfüreden lép pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!