Újabb fájó vereség


2010-04-24 19:39:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Soproni Ligában szereplő labdarúgócsapatunk közel 1 hónap távollét után lépett újra tétmérkőzésen a Perutz stadion gyepére. Az ellenfél az a Budapest Honvéd volt, akik idén már begyűjtötték az MTK, az Újpest és a DVTK trófeáját is. Véber mester a Szűcs - Venczel, Farkas, Tóth, Mészáros - Varga, Gyömbér, Rebryk - Bárányos, Bali, Abwo összeállításnak szavazott bizalmat, míg a másik oldalon Morales mester a Németh G. - Takács Á., Botis, Debreceni - Hajdú, Akassou, Nagy, Coira, Diego, Bajner, Abraham kezdőt vélte a leghatékonyabbnak. Bárányos szabadrúgásával indult a meccs, a tar középpályás 20 méterre a Honvéd kapujától a jobb alsó sarokba tartó lövését Németh hárította bravúrral. Negyed óra elteltével 10 emberre fogyatkozott a Lombard, Bali Péter Botissal együtt ugrott fel fejelni, miközben a Lombard játékosa lekönyökölte a Honvéd védőjét. Farkas Ádám játékvezető azonnali piros lappal lezavarta a pályáról a mieink házi gólkirályát. Az első félidő lefújása előtt nem sokkal előnyhöz jutottak a vendégek, Abraham szabadrúgását a védők csak a gólvonal mögül tudták kikanalazni, 0–1. A második játékrész 20.percében kettőre nőtt a vendégek előnye, Abraham középreadásánál Diego lövését előbb védte Szűcs, a kipattanót viszont a brazil már a hálóba fejelte 0-2. 10 minutummal a vége előtt Takács lövésénél Szűcsnek kellett ismét bravúrt bemutatnia, 3 perccel később azonban már ő is tehetetlen volt: Diego beadását Bajner fejelte a hálóba, kialakítva ezzel a 0-3-as végeredményt. A 10 emberrel küzdő Lombard Pápa újabb fájó vereséget szenvedett, nagy kérdés, hogy mi lett volna a találkozó végkimenetele, ha mindkét csapat 11 játékossal játsza végig a 90 percet.

A Lombard jövő héten a Szombathelyi Haladáshoz látogat.

További eredmények:

DVSC – Kaposvár 5-1

Újpest – Paks 3-2

Kecskemét – ZTE 2-2

Videoton – FTC 0-0


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!