Toborzás egy középiskolában és az Állásbörzén


2017-04-14 23:46:58  | cikk:  | 


Toborzás egy középiskolában és az Állásbörzén főképe
Érettségi előtt álló diákoknak és álláskeresőknek tartott tájékoztatást a határvadász-képzésről a Pápai Rendőrkapitányság.

A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagja a Készenléti Rendőrség munkatársával 2017. április 10-én délelőtt a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola közel száz diákját tájékoztatta a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről, a juttatásokról, valamint az őr-járőrtárs képzésről. Ezt követően a diákok megismerkedhettek a csapatszolgálati eszközökkel és a határvadász szolgálattal kapcsolatos kérdéseiket is feltehették a rendőröknek.
Másnap, 2017. április 11-én a pápai Sportcsarnokban szervezett Állásbörzére települt ki a kapitányság toborzó csoportja. A rendőrségi standnál számos érdeklődő fordult meg, ahol megtekinthették a határvadász szolgálat életképeit bemutató kisfilmet, valamint részletes tájékoztatást kaptak arról, hogy mely feltételek megléte esetén jelentkezhetnek határvadásznak és milyen alkalmassági vizsgálatok várnak a jelentkezőkre. Az Állásbörze alkalmával öt érdeklődő igényelt jelentkezési egységcsomagot az egyenruhásoktól.
A határvadász-képzéssel kapcsolatban az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.

Képek:

nincsenek képek