Ismét nagyértékű bébiétel-adományhoz juthattak a pápaiak


2017-04-12 17:47:03  | cikk: Babos Petra  | 


Ismét nagyértékű bébiétel-adományhoz juthattak a pápaiak főképe
Március 14-én a németországi Teuton Lovagrend újabb nagy mennyiségű bébiétel-adományt szállított városunkba az egyik jól ismert bébiételgyártó cég jóvoltából. A városi osztást ma tartották a volt Pártház udvarán. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá a nagy értékű adományhoz.
Hosszú sort állt az osztáson
-Az egyes csomagok igencsak értékesek, sokféle és jó minőségű terméket tartalmaznak, van benne gyümölcsös bébiital, joghurt, gyümölcsös sűrítmény, főzelék, tejpor és ropogós karika – tájékoztatta hírportálunkat Császárné Mihály Julianna, a család és gyermekjóléti szolgálat szakmai vezetője, aki hozzáfűzte, Klaus Blos, a lovagrend nagymester évente négy-öt alkalommal szállít adományt a városba, melynek egy részét az ESZI kapja.

Az ételek újszülött kortól egészen 3 éves korig fogyaszthatók. A megmaradt bébiételt a bölcsődék, a Gróf Esterházy Kórház gyermek- és ápolási osztálya, a Barátság Klub és a daganatos betegek között osztják szét.

Képek:


Címkék: teuton
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!