Indul a kispályás bajnokság


2017-04-12 17:47:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Indul a kispályás bajnokság főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ munkatársai elkészítették a 2017.évi kispályás labdarúgó bajnokság csoportbeosztását és sorsolását. A Sportcsarnokban rendezett csapatvezetői megbeszélésen elhangzott, az idei küzdelmeket két osztályban, 17 csapat részvételével rendezik meg. Újdonság, hogy a Munkácsy Sporttelepe mellett a Perutz Stadion melletti új műfüves pályán is lesznek bajnoki mérkőzések. Az első osztályban a Kiliáni Ördögök, az FC Dortgrund, a Futrinka utca, a K.L.B.K., a Valkon Sector FC, a Tókerti Betyárok, a Combragyöngék Presztízs, a Spartacus '98 Gépkölcsönző FC és a PIHA SC vesz részt. A másodosztály tagja a Kertváros, a Nagygyimót SE, a Concordia Trans, a Yanfeng, az AS Kóma, a Tökutolsó FC, a SAC és a Dinamo Pápa lett. A tavaszi szezon április 18-tól június elejéig tart.

Az első osztály sorsolása ITT, a másodosztály párosításai IDE kattintva érhetőek el. A jegyzőkönyv letölhető ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!