A Petőfis lányok diadalmaskodtak


2017-04-12 10:49:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Petőfis lányok diadalmaskodtak főképe
Öt városi középiskola kispályás lány csapata gyűlt össze a Munkácsy Sporttelepén, hogy eldöntse, a 2016/2017-es tanévben mely intézmény képviseli városunkat az április 20-ai, veszprémi megyei döntőn. A labdarúgó tornán a Közgáz, a Mező és a Petőfi is nagyarányú győzelemmel kezdett, így ahogy arra számítani lehetett, közöttük dőlt el az első hely sorsa. A sorsolás szeszélye folytán a körmérkőzéses bajnokság utolsó összecsapásán a két veretlen csapat, a Petőfi és a Közgáz találkozott, így ezen dőlt el a továbbjutás. A találkozón végül a Petőfi 2-0-ra nyert, így Koncz János lányai készülhetnek a folytatásra.
- Természetesen nagy előnyt jelentett számunkra, hogy három játékos kivételével a csapat tagjai a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnál futballoznak, ennek is köszönhető, hogy az élen végeztünk – mondta a Petőfi testnevelője. A klub utánpótlás edzői egyébként végig itt voltak a tornán, és figyelték, kiket lehetne leigazolni, biztos vagyok benne, hogy több ügyes diákot láttak. Úgy gondolom, a megyei mezőnyben is jól meg fogjuk állni a helyünket, a célunk a döntőbe kerülés, ott pedig már bármi megtörténhet.

Végeredmény:
1. Petőfi
2. Közgáz
3. Mező
4. Refi
5. Türr

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!