Húsvéti készülődés a tarczys ovisulin


2017-04-10 22:08:50  | cikk: Babos Petra  | 


Húsvéti készülődés a tarczys ovisulin főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy megrendezik az úgynevezett ovisuli rendezvénysorozatot, ahol a nagycsoportos óvodások megismerkedhetnek az iskolával és a leendő tanító nénikkel. Az idei utolsó ovisulis foglalkozás a húsvét jegyében zajlott az intézményben.
Venczel Csaba iskolaigazgatótól megtudtuk, már Mikuláskor is várták a gyerekeket vidám programokkal, valamint idén is invitálták a szülőket a nyílt hét programjaira.
Venczel Csabától megtudtuk, mindkét képzés rendkívüli nagy népszerűségnek örvend
A 2017/2018-as tanévben is három első osztályt szeretne indítani az iskola – két informatikait és egy angol kéttannyelvűt -, melyben Pozsgai Józsefné, Cserneczkiné Kapa Nikoletta, Turi Ilona, Mészáros Zita, Lind Bernadett és Butiné Kemenczki Anita lesznek a tanítók.
A 4. e osztályosok vidám műsorral kedveskedtek
Mialatt a gyerekek a leendő tanítónénikkel játszottak, kézműveskedtek, addig a szülőket az iskola vezetősége tájékoztatta az intézményben folyó oktató-nevelő munkáról.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!