A mozgást népszerűsítik


2017-04-10 16:59:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A mozgást népszerűsítik főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ április 21-én ismét megrendezi a minden évben sok fiatalt és felnőttet megmozgató szabadidősport rendezvényét, a Mozdulj Pápát. Az eseményt megelőzően bő egy héttel, április 13-án csütörtökön 15 és 18 óra között az Igal lakótelepre, a Kóter Turistaszálló melletti aszfaltos focipályára és környékére várják a mozogni vágyókat, akik kikapcsolódásként többek között kispályás labdarúgás, trambulin, ping-pong, népi és ügyességi játékok közül válogathatnak.
- A Mozdulj Pápa! kísérő rendezvényeként a Mozdulj Igal! immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre – tudtuk meg Németh Máté sportszervezőtől. Célunk ezúttal is az egészséges életmód népszerűsítse és a sportolási lehetőség biztosítása. Változatos sportprogramok közül választhatnak az érdeklődők, öt-hat csapatos kispályás labdarúgó minitorna, lengőteke, asztali biliárd és lovaglás is szerepel a kínálatban. A rendezvényen való részvétel ingyenes, mindenkit várunk szeretettel.

A Mozdulj Igal! rendezvény eső esetén elmarad!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!