Nyuszi muri a színházépületben


2017-04-09 20:45:20  | cikk: Babos Petra  | 


Nyuszi muri a színházépületben főképe
A húsvéthoz közeledve a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a hagyományokhoz hűen idén is megszervezte a családi hétvégét, a Nyuszi murit a színházépületben. A játszóházban kicsik és nagyok egyaránt barkácsolhattak, készíthettek dekorációkat otthonaik csinosítására.
Az ügyes kezű gyerekek tojást festhettek, díszíthettek és újdonságként illatos citromfű és levendula kölnit is készíthettek a kisfiúk, amelyekkel majd locsolhatnak.
A nagy nyuszi vadászat elnevezésű családi vetélkedő során a résztvevők apró ajándékokat nyerhettek a JMSZK jóvoltából. A Mocorgó Játékpark hatalmas kézzel festett egyéni-és társasjátékait is kipróbálhatták ki a családok. Természetesen a szervezők gondoltak a legkisebbekre is, ők a Mocorgó kuckóban játszhattak kedvükre. A jó hangulatú program zárásaként a színpadon a Kereplő Színház: A Nap, a Hold és a Csillag megszabadítása című interaktív bábos meseelőadást nézhették meg a gyerekek – tudtuk meg Müller Orsolya kulturális szervezőtől.
A tavaszi szünetben pedig ismét kirándulásra invitálják az érdeklődőket, ezúttal az úti cél Székesfehérvár. A program április 13-án, csütörtökön lesz, melynek során a csoport ellátogat a Bory-várba és a Koronás Parkba, ahol történelmi kalandozáson vehetnek részt a gyerekek.
Müller Orsolya elmondta, az idei évad gyermekszínházi bérletének utolsó előadását május elején tartják. Ekkor a Turay Ida Színház gyönyörű látványos díszletekkel és jelmezekkel repíti majd a gyerekeket Hófehérke és a hét törpe birodalmába. Az előadásra jegyek még korlátozott számban válthatóak a JMSZK gazdasági irodájában.
A soron következő családi program május 28-án, gyermeknapon lesz. A sok játékkal és színpadi fellépővel tarkított rendezvénynek az Erzsébet liget ad otthont.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!