Győzelemmel kezdte a rájátszást a Kilián DSE


2017-04-09 14:08:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel kezdte a rájátszást a Kilián DSE  főképe
A megyei első osztályú női kézilabda pontvadászatban szereplő Kilián DSE az Úrkút elleni rangadó megnyerése után további két idegenbeli mérkőzésén sem talált legyőzőre, így az alapszakaszban az első helyen végzett, megelőzve Balatonszemes és Úrkút gárdáját. A rájátszás első fordulójában Koncz János tanítványai Ajkával találkoztak, akiket az alapszakasz során mindkét alkalommal legyőztek, így esélyesként vágtak neki a két félidőnek. A papírformát igazolták is a lányok, akik 14-11-es félidő után 30-21-es sikert arattak.
- Egy hosszú, hat mérkőzéses sorozat első feladatát sikerrel teljesítettük, örömteli, hogy ezzel a mérkőzéssel 12-re nőtt a sorozatban megnyert mérkőzéseink száma, amire korábban nem volt példa – értékelt Koncz János, a Kilián edzője. Örömöt jelent számunkra továbbra is a játék és a társaság. Az előttünk álló bajnokikon sem lesz rajtunk eredménykényszer, nem elsődleges és kizárólagos célunk a bajnokság megnyerése. Hatalmas sikernek tekintjük azt, hogy a lelátón a nézők száma és ezzel együtt a hangulat folyamatosan emelkedik. Továbbra is várunk minden szurkolót a hazai meccseinkre, akik szeretik a női kézilabdát, és szimpatizálnak a lelkes pápai kézilabdás lányokkal.
Koncz János hozzátette, sikerük egyik alappillére az eredményes támadójáték, jól mutatja ezt az is, hogy alapszakasz góllövőlistájának első három helyezettjéből kettő is pápai, Györkös Hanna 108, míg Pődör Patrícia 107 találattal zárta az alapszakaszt. Az Ajka ellen is oroszlánrészt vállaltak a gólszerzésből, Hanna 12, míg Patrícia nyolc alkalommal köszönt be az ellenfél hálójába. A folytatásban Úrkútra utazik a csapat, majd április 30-án 16 órától hazai pályán Balatonszemes lesz az ellenfél.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!