Ezúttal nem volt esélye a serdülőknek


2017-04-06 09:53:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ezúttal nem volt esélye a serdülőknek főképe
Máriaújfalu csapatát fogadta a Bakonyerdő Pápa a serdülő kézilabda bajnokság alsóházi rájátszásának soron következő fordulójában. A vendéglátóknak az odavágón nem volt sok esélyük a pontszerzése, 29-17-re maradtak alul, igaz a félidőben még csak két gól volt a mieink hátránya, Kapcsándi Zsolt edző bízott abban, hogy ezt a formát látja viszont tanítványaitól. Nos, az első húsz percben volt is esély a pont, pontok itthon tartására, ezt követően azonban a vendégek nagyobb előnyt harcoltak ki, melyből hat gólt meg is őriztek a szünetre. A második félidőben tovább nőtt a különbség, sajnos a hazai húzóemberek ezúttal rossz napot fogtak ki, így negyedik meccsén sem tudott nyerni a Bakonyerdő, mely 33-21-es vereséget szenvedett.

Bakonyerdő Pápa – Máriaújfalui SE 22-33 (9-15)

Kapcsándi Zsolt: Húsz perc jónak mondható játék után szétestünk, az ellenfél meccsbe jött, mi pedig lélekben feladtunk. Felépítésben, korban, létszámban jobb csapattal találkoztunk, amit 15-20 percig sikerült eltűntetnünk, de egyelőre ennyire vagyunk képesek. Sajnos naggyá tettük az ellenfél kapusát, a kapufáról is minden kifelé pattant, és akaratban is felülmúltak minket. Megyünk tovább, két mérkőzés van még hátra, nem szabad elfelejteni, hogy ez a csapat jövőre is együtt marad, biztos vagyok benne, hogy szép sikerekre hivatott ez a társaság.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!