Négy iskola részvételével zajlott a Tavaszi Kupa


2010-04-23 13:49:29  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Négy iskola részvételével zajlott a Tavaszi Kupa főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola Diáksport Körének szervezésében a Kígyó utcai Cserkészotthon sportpályája szolgált a Tavaszi Kupa kispályás labdarúgó villámtorna helyszínéül. A szervezők három intézmény csapatát hívták meg, akik körmérkőzéssel döntötték el a végső sorrendet. Szabó Sándor testnevelő elégedetten summázta a sportos délelőtt tapasztalatait.

- Izgalmas mérkőzéseken vagyunk túl, a Balla Róbert téri Általános Iskola első alkalommal szerepelt a meghívottak listáján, üde színfoltjai voltak a kupának. Remélem sikerült elérnünk azt, hogy a különböző iskolák gyerekei jobban megismerjék egymást és lássák azt, hogy a sportpályán mindenki egyforma. A végeredmény tökéletesen tükrözi az erőviszonyokat, a Balla tanulói végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva megérdemelten hódították el a kupát. A tornát több iskolával kibővítve jövőre is meg szeretnénk rendezni.

Eredmények:

Szent István – Evangélikus 0-4

Balla – Vaszar 1-1

Vaszar – Evangélikus 0-1

Szent István – Balla 1-11

Balla – Evangélikus 1-0

Szent István – Vaszar 1-0

Végeredmény:

  1. Balla Róbert téri Általános Iskola
  2. Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola
  3. Ihász Gábor Általános Iskola, Vaszar
  4. Szent István Római Katolikus Általános Iskola

A gólkirály 9 góllal a tornagyőztes csapatból került ki Horváth Dániel révén, a Gyurátz Iskola a rendező iskola legjobb játékosának által felajánlott különdíját Bóka Barnabásnak ítélték oda.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!