Hazai gálán bizonyíthatnak a Koko-Gym harcosai


2017-04-04 16:57:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazai gálán bizonyíthatnak a Koko-Gym harcosai főképe
A Koko-Gym Küzdősport Egyesület április 9-én, vasárnap 17 órai kezdéssel hetedik alkalommal rendezi meg Pápán küzdősport gáláját. Az eseményen 15 mérkőzést tekinthet meg a publikum, thai-boksz és K1 szabályrendszerben. A minden szempontból ütős estének ígérkező rendezvényen természetesen a helyi versenyzőknek is drukkolhatunk, a tervek szerint 14 pápai harcos lép majd szorítóba. A rendezvény hangulatát a Taiko Hungary japándob együttes fokozza.
- Úgy érzem, hogy beérett az elmúlt évek munkája, hiszen a szervezés gördülékenyen halad, és sokan kifejezetten kérték, hogy ringbe léphessenek - mondta Korpics Gábor, főszervező, az egyesület vezetője. Tanítványaim felkészülése jó ütemben halad, jól sikerült a januári alapozás, azóta is szorgalmasan látogatják az edzéseket, bízom benne, hogy mindenki ki tudja hozni magából a maximumot. A kialakult párosítások alapján elmondhatom, hogy a mostani ígérkezik az eddigi legszínvonalasabb gálánknak, komolyabb, nagyobb meccsszámú ellenfeleket válogattunk nem titkoltan azzal a céllal, hogy kihívás elé állítsam tanítványaimat.
Az est egyik főmeccsét a többszörös magyar bajnok, Világkupa győztes Busai Gergely Ábel Péter ellen vívja, a másikon Meszlényi Gábor Nardelotti Zoltánnal csap össze. A Sportcsarnok jegypénztárai 16 órakor nyitnak, a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A belépő 2000 forint.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!