Húsvéti játszóházat szervez a PCNÖ


2017-04-03 20:42:41  | cikk: Babos Petra  | 


Húsvéti játszóházat szervez a PCNÖ főképe
Ma délelőtt ülésezett a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat Markos Róbertné elnök vezetésével. A testület tagjai a közelgő húsvéti játszóház programjairól beszéltek, mely április 12-én, kedden 15 óra 30 perctől lesz a Csillagházban. Erre a rendezvényre 40.000 Ft-ot különítettek el. A húsvéti játszóházban a tojásfestés mellett szabadtéri játékok, locsolóvers tanulás színesíti a programot.
Markos Róbertné elnök
A második napirendi pontban elfogadták a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítását, amire a törvényi szabályozásnak köszönhetően volt szükség.
Vegyes ügyek keretében szó esett a nemzetiségi önkormányzat következő programjáról, ami májusban lesz, ekkor csapatépítő jellegű sportnapot szerveznek a megyében működő nemzetiségi önkormányzatok képviselői részére.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!