50 percig vezetett a Bakonyerdő


2017-04-02 20:14:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


50 percig vezetett a Bakonyerdő főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokságban szomszédvári rangadót rendeztek, a középmezőnyben tanyázó Győr a sereghajtó Bakonyerdő Pápához látogatott. A hazaiaknak a kiesés elkerülése érdekében minden pontra nagyon szükségük van, így hazai pályán szerették volna megkezdeni a felzárkózást az Ács mögé. Jól is kezdte a meccset a hazai gárda, jól összeállt a védekezés, igaz az ellenfél kapuja előtt becsúszott néhány pontatlanság. Az első negyedóra végén Sipőcz Milán és Kapcsándi Kristóf gólja után három góllal meglépett a Pápa, a győriek edzője - a korábbi 130-szoros válogatott beálló - Rosta Miklós időt is kért. A folytatásban peches szériát fogott ki a Bakonyerdő, lövéseik a kapufáról kifelé jöttek, Soós és Baracsi a kapuban ezúttal nem sokat tudott hozzátenni a játékhoz, szélen sem voltak aktívak a mieink, 12-12 állt az eredményjelzőn a szünetben. Az elsőhöz hasonlóan a második 30 percet is a hazaiak kezdték jobban, rendre hibára kényszerítették a vendégeket, a 46. percben Kondor(!) góljával ismét három volt a különbség (21-18). Izgalmas utolsó tíz percre volt kilátás, ugyanis az 50. percre megint magára talált a Győr és kiegyenlített (20-20). A hajrát jobb kondíciójának és Pilter védéseinek köszönhetően a zöld mezesek bírták jobban, az utolsó percben emberfogásra jöttek ki a pápaiak, melynek köszönhetően kis híján egy pontot el tudtak csípni, végül 30-28-ra a vendégek nyertek.

Kapcsándi Zsolt: Egy jó iramú, magas színvonalú mérkőzésen a játék képe alapján legalább egy pontra rászolgáltunk volna, de el kell ismerni, elfáradtunk az utolsó tíz percre. Ha minden bajnokinkhoz úgy állnánk hozzá, ahogy a maihoz, nem a bajnokság utolsó helyén tanyáznánk.

Bakonyerdő Pápa – ETO-SZESE Győr 28-30 (12-12)

Pápai gólszerzők:
Kapcsándi Kristóf 9
Bors Patrik 6
Szakács Dániel, Bors Martin 3-3
Füzi Attila, Sipőcz Milán 2-2
Komjáthy István, Kondor János, Pethő Zoltán 1-1

A juniorok kijavították múlt heti botlásukat és 25-21-es győzelmükkel továbbra is vezetik a bajnokságot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!