A növényzetet is lángra gyújtotta az égő szemét


2017-03-31 18:19:53  | cikk:  | fotó: Pápa Városi TV  | 


A növényzetet is lángra gyújtotta az égő szemét főképe
Hatalmas füsttel égett ma délután a régi hulladéklerakó melletti illegális szeméttelep. A pápai tűzoltóságra 13 óra 30 körül futott be a riasztás, hogy lángba borult a városszéli illegális szemétlerakó.
A kiérkező tűzoltók megállapították, hogy gumi és szemét ég, s a tűz átterjedt az aljnövényzetre és a nádasra is. Az oltásvezető egyes kiemelt fokozatot rendelt el és három kocsival megkezdték a lángok megfékezését. A felerősödő szél miatt azonban a tűz továbbterjedését nem tudták megakadályozni, így kettes kiemelt fokozatot rendeltek el és riasztották az ajkai és veszprémi lánglovagokat is. A négy fecskendő és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat autói tizenöt emberrel, több mint 2 órán át dolgoztak a lángok megfékezésén.
A nyílt lángot sikerült megszüntetni, a tűzoltók a területet körbehatárolták, a Városgondnokság rakodógépei pedig földdel borították be az illegális lerakót.
A tüzet vélhetően szándékos gyújtogatás okozta.

(Forrás: Pápa Városi Televízió)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!