Böröczky Bálint: Nagyon sajnálom a történteket!


2017-03-27 14:47:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Böröczky Bálint: Nagyon sajnálom a történteket! főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában a Perutz FC 4-1 arányban legyőzte Úrkút együttesét. A találkozó nemcsak a hazaiak jó játékáról, hanem sajnos egy súlyos sérülésről is emlékezetes marad. A mérkőzés első negyedórájának végén ugyanis a hazaiak védője, Böröczky Bálint és a vendégek csapatkapitánya, Marics Máté ütközött, melynek következtében az úrkútiak 85-ös számú játékosát le kellett cserélni. A labdarúgót mentővel szállították kórházba, és a vizsgálatok után kiderült, hogy sípcsonttörést szenvedett. Két nappal az eset után Böröczky Bálintot arra kértük, elevenítse fel a történteket.
- Mélységből érkeztem egy Baldauf Konrádtól kapott labdára, a támadást kísérő Szép Dánielnek szóltam, hogy hagyja nekem, mert úgy éreztem, jobb pozícióban vagyok. A szemem sarkából láttam, hogy jobbról nagy lendülettel érkezik Marics Máté, akivel egyszerre értünk oda a labdához, ő becsúszva próbált menteni én pedig igyekeztem eltolni a labdát mellette. Nem sikerült, összeütköztünk, és a sípcsontunk találkozott. Láttam, hogy nem tudja folytatni a játékot és hogy nagy fájdalmai vannak, de igazából mérkőzés után kaptam meg én is a hírt, hogy sajnos eltört a sípcsontja. Teljesen ledöbbentem mikor meghallottam, el sem akartam hinni, hogy egy ilyen szituációból ez történt, egy meccsen öt-hat ilyen kontakt van. A lefújás után rögtön megkerestem, és személyesen kértem elnézést tőle, próbáltam neki segíteni mindenben, amiben tudtam, még mankót is szereztünk neki! Ezúton is szeretnék tőle elnézést kérni, semmi szándékosság nem volt a mozdulatban, nagyon sajnálom.
A télen igazolt labdarúgó elmondta, a mai napig bántja ami történt, és a jövőben is keresni fogja ellenfelét, figyelemmel kíséri felépülését. A védő nem számít eltiltásra a szövetség részéről, mint mondta, a tévéfelvételek is őt igazolják. A csapat teljesítményével kapcsolatban az egységet emelte ki, melynek köszönhetően nagyon szép támadásokat vezettek és szép gólokat rúgtak. - Az gondolom, hogy céljaink elérésben ezen az úton kell tovább haladnunk, a következő lépést hétvégén Öskü ellen tehetjük meg – fűzte hozzá a védő.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!