Holnaptól újra teljes kapacitással működik a Várkertfürdő


2010-04-22 20:11:32  | cikk: HuHa  | 


Hétfőn kezdődött meg a Várkertfürdőben a szokásos tavaszi karbantartás. Emiatt a hét első két napján az uszoda volt zárva, szerdától pedig a termálfürdő nem látogatható.  A munkálatok során fertőtlenítették a medencéket, kijavították a medenceburkolat hibáit, elvégezték a szükséges gépészeti karbantartási munkákat és az egész komplexumra kiterjedő tisztasági festést is lebonyolították. Összességében 10 millió forint értékű karbantartási és felújítási munkát végzünk el az öt nap alatt – mondta el Kiss István, a Várkertfürdő műszaki csoportvezetője - mindez több mint a szokásos kötelező karbantartási munka, ám célunk az, hogy a mindig lehető legjobb műszaki és esztétikai állapotban várja a fürdő a vendégeket.
Ma délután még a termálmedencéket fertőtlenítették a munkások, az aula berendezéseit pedig még fólia takarta, hiszen a festés is zajlott. Holnapra (péntekre) azonban a teljes fürdőkomplexum készen áll a fürdőzni vágyók fogadására és 14 órától ismét valamennyi egysége látogatható lesz.
 A karbantartási munkákkal egyidejűleg egy fejlesztés is zajlik a fürdőben: új, modern szauna terem kialakítása zajlik, amely wellness és egészségügyi célokat egyaránt szolgál majd. Ezt a közeljövőben vehetik birtokba a vendégek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!