A Kilián DSE nyerte a rangadót


2017-03-20 18:31:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Kilián DSE nyerte a rangadót főképe
A megyei első osztályú női kézilabda bajnokság alapszakaszának utolsó hazai találkozóján a tabella második helyén álló Úrkút látogatott a rangsor élén álló Kilián DSE gárdájához. Koncz János csapatára a rangadót leszámítva még két nyerhető mérkőzés vár, így minden bizonnyal ez a mérkőzés döntött az alapszakaszbeli első helyről. A pápaiak az ezt megelőző fordulóban Ősi ellen adósak maradtak a jó játékkal, most viszont rendkívül fegyelmezett, gólerős játékot bemutatva kiváló védekezéssel és kapusteljesítménnyel - valamint Györkös Hanna 17 találatával - 17-12-es félidő után 34-26-os, megérdemelt győzelmet arattak. Koncz János nagyon elégedett volt tanítványaival a lefújás után, mint mondta, annak a csapatnak tudtak 34 gólt lőni, mely eddig a legkevesebb gólt kapta a bajnokságban.
- Szerénytelenség nélkül mondhatom, ma nagyon jól játszottunk. A védekezés és a támadás is nagyon jól összeállt a mai napra, végre meg tudtuk mutatni a közönségünknek, hogy mire vagyunk képesek és mennyire tudunk küzdeni. Igazi csapatként védekeztünk, betörésekből és átlövésekből sem tudtak túljárni az eszünkön, teljesen elbizonytalanítottuk az amúgy jó erőkből álló, rutinos ellenfelünket. Nagyon örülök, hogy november 20-a óta veretlenek vagyunk, megyünk tovább, és a rájátszásban szeretnénk folytatni a győzelmi sorozatunkat.

Pápai gólszerzők:
Györkös Hanna 17 gól
Pődör Patrícia, Koncz Lilla 5-5
Nagy Zsófia 3
Nagy Dalma, Bolla Enikő, Esztergomi Stella, Beszpréminé Bolla Anikó 1-1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!