Manófalva a Huszár Óvodában


2017-03-19 19:20:29  | cikk: Babos Petra  | 


Manófalva a Huszár Óvodában főképe
A Cargill Takarmány Zrt. pápai takarmánygyártó üzeme nemrégiben a Huszár lakótelepi Óvodát támogatta, azzal, hogy hozzájárult az intézmény folyosójának festéséhez.
Nagy Tiborné, a Pillangó csoport óvónője és Domonkos Sarolta dajka vidám figurákkal díszíti ki a sárga falat, hogy a gyerekek arcára még több mosolyt csaljanak.
Nagy Tiborné festés közben
-Régóta terveztük, hogy időtálló, akrill festékkel, vidám, kedves figurákat festünk, a gyerekek legnagyobb örömére. A neten kutakodva találtuk a figurákat, amelyeket tapasztalataink szerint kedvelnek az ovisok. Már most sokan megállnak, megsimogatják és rácsodálkoznak a mesés alakokra, hiszen a falakon már kukucskál egy-egy manó, s kezd megelevenedni a manóvár és a tündérkert is. Reméljük, örömet okozunk ezzel az apróságoknak, a szüleiknek és a kollégáinknak is egyaránt – tudtuk meg az óvónőtől, aki hozzáfűzte, a munka nagy részét hétvégén végzik, de sokszor a kollégáiknak köszönhetően hétközben is jutott idő egy-egy minta felfestésére.
A munkálatok május végére fejeződnek be teljesen.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!