Kiütötte ellenfelét a Perutz


2017-03-18 16:38:04  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Kiütötte ellenfelét a Perutz főképe
A megyei első osztályú labdarúgó pontvadászat tavaszi szezonjában három hazai bajnoki után először lépett idegenben pályára a Perutz FC. Marton Miklós második helyén álló alakulata ahhoz a Devecserhez utazott, mely a kezdő sípszó előtt a 9. helyet foglalta el a tabellán és ősszel 8-0 arányban alulmaradt a Perutz stadionban. A 19. forduló mérkőzésének a mieink abszolút esélyesként, a Simon – Udvardi, Domján, Kovács, Böröczky – Somogyi, Szalai G., Mészáros, Baldauf, Szép – Venczel kezdővel vágtak neki. Már az első félidőben háromgólos előnyt alakítottak ki a mieink, a 20. percben Baldauf talált be ziccerből, majd a 41. minutumban a születésnapját ezen a napon ünneplő Böröczky értékesített egy tizenegyest. A háromgólos különbséget három perccel később Szép állította be. A második játékrészben még nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt a Perutz, közönségszórakoztató játékkal szebbnél-szebb támadásokat vezettek, melyeknek nagy részét értékesítették is. A hajrában egy lerántás miatt tíz emberre fogyatkozó Devecserre kilencet számolt a Pápa, mely március 25-én 16 órától hazai pályán Úrkút ellen lép pályára.

Devecser - Perutz FC 0-9 (0-3) Gsz: Baldauf, Böröczky, Venczel, Szép 2, Szedlacsek, Szalai, Nagy P. 2

Marton Miklós: Egy jó minőségű pályán az első félidőben látott egy-két védelmi megingástól eltekintve ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Szép gólokat lőttünk, sokszor az ellenfél mögé tudtunk kerülni, a játék minden elemében a Devecser fölé nőttünk.

Devecser: Csepregi – Rába (’55 Orbán), Tisonya, Burucs (’55 Eichinger), Csicsics – Szakonyi, Szélessy, Orbán, Szőllősi (’73 Horváth) – Király, Cserna

Perutz FC: Simon (’69 Szigeti) – Udvardi, Domján, Kovács, Böröczky – Somogyi (’54 Szedlacsek), Szalai G., Mészáros (’54 Nagy P.), Baldauf (’75 Lőke), Szép – Venczel (’65 Györkös B.)

További eredmények:
Füzföi AK – Balatonalmádi 3-0
Tihany – Csetény 6-3
Várpalota – Magyarpolány 2-0
Gyulafirátót - Úrkút 0-0
Ugod – Pét 1-2
Zirc-Dudar – Balatonfüred 0-7
Öskü – Ajka Kristály 1-2

A bajnokság élmezőnye:
1. Balatonfüred 55 pont
2. Perutz FC 54
3. Tihany 36

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!