Megérdemelt győri siker


2017-03-18 10:20:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megérdemelt győri siker főképe
Az MTK Törökbálint otthonában elszenvedett pofon (104-41) után hazai környezetben pattogtatott a Motax-Pápai KC. Az alapszakasz utolsó előtti hazai mérkőzésén a tabella harmadik helyén álló Győrt látták vendégül a pápaiak, akik az odavágón alulmaradtak vendéglátóikkal szemben (79-74). A Keresztes, Hadnagy, Horváth, Kálmán, Szanati ötös jól kezdte a meccset, a nyolcadik percben még 15:10-re vezettek Vajda József tanítványai, de egy rövidzárlatot kihasználva a Győr négypontos előnyt szerzett a negyed végére. A második tíz percet is a hazaiak kezdték jobban, a 18. perc elejére sikerült egalizálni (29:29), de az utolsó két percben megint a vendégek koncentráltak jobban, így nyolcpontos előnnyel vonulhattak a szünetre (35-43). A harmadik negyed első felében a Pápa jól tartotta magát, igaz nyolc pontnál közelebb nem sikerült kerülnie, a játékrész vége ismét a Győré volt, így 16 pontra nőtt a különbség, mellyel el is dőlt a mérkőzés sorsa. Az utolsó tíz percben nem változott a játék képe, megmaradt a differencia, 71:87 lett végeredmény.

Motax-Pápai KC - Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 71:87 (15:19; 20:24; 19:27;17:17)

Vajda Balázs: Egy rendkívül sportszerű, jó hangulatú mérkőzés játszottunk, a látottak alapján a győriek megérdemelten nyertek. Ellenfelünk jobban koncentrált és jó egyéni teljesítményekkel át tudott lendülni a kisebb holtpontokon, ízelítőt kaphattunk abból, hogy miért is állnak a tabella harmadik helyén. A figyelmetlenségek miatt az első félidőben nem volt jó a védekezésünk, második játékrészre feljavultunk, de akkor már nem volt visszaút.

Motax-Pápai KC: Kálmán 15/12; Keresztes 13; Szanati M. 13/3; Horváth A. 9/9; Hadnagy, Keller 6; Vajda 4; Fülöp 3/3; Horváth G. 2; Bereczki; Schveighoffer; Szanati.

A csapat a következő fordulóban Veszprémbe látogat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!