Felkerültek az új kosárpalánkok


2017-03-16 16:37:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkerültek az új kosárpalánkok főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, az önkormányzat támogatásával és a társasági adó nyújtotta lehetőségeket kihasználva a Pápai Kosárlabda Club idén egy nagyszabású terem felújításba kezdett. Ennek keretében mintegy 13 millió 200 ezer forintból három ütemben a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolájának nagytornatermét korszerűsítik. A munkálatok első üteme nemrég fejeződött be, ennek keretében elektromos palánkokat szereltek fel – tájékoztatta hírportálunkat Hernádi Tamás, a Pápai Kosárlabda Club elnöke.
- A beruházásra azért volt szükség, hogy az utánpótlás csapataink körülbelül 120 játékosának edzési- és versenyzési körülményein javítani tudjunk. Jelenleg négy helyszínen, a Sportcsarnokban, a Tarczy tornatermében, a Szent István Általános Iskolában valamint az Acsádyban edzünk, ha befejeződnek a felújítások végre egy teremben tudunk készülni a gyerekekkel. Az első ütem sikeresen véget ért, felkerült a két palánk, melyekről azt kell tudni, hogy a mai modern kosárlabdának megfelelően állítható magasságúak, a mennyezetből motoros/elektromos technológiával leengedhető szerkezetek. Mivel állítható magasságú, ezért a legkisebb korosztályt is kiszolgálja, ilyen típusú palánk egyébként most van először a városban.
A klub elnöke hozzátette, a teremfelújítás második szakasza május végén fejeződik be, addigra a szakemberek elvégzik a parketta újracsiszolását, lakkozását és vonalazását. A harmadik, befejező ütemben az öltözők renoválásra, vizesblokkok cseréje szerepel a tervben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!