Szombaton érkezik haza a delegáció


2010-04-22 13:38:39  | cikk: mo  | 


Szombaton érkeznek haza a pápai pedagógusok Kampenből, Pápa holland testvérvárosából. Pápáról idén mintegy 45 pedagógusnak nyílt lehetősége arra, hogy Aart Kleier, a Kampen-Pápa bizottság oktatási felelőse segítségével kilátogasson Kampenbe, és megismerje a holland oktatási rendszer sajátosságait.  Ezt a lehetőséget természetesen megelőzte a holland pedagógusok magyarországi látogatása. A kampeni delegáció tavaly ugyanis egy hetet töltött hazánkban, Pápán iskolákat látogattak, előadásokat hallgattak a magyar oktatási struktúráról, szállást pedig a pápai pedagógusok biztosítottak számukra. Az évek óta tartó partnervárosi és egyre mélyebb személyes kapcsolatoknak köszönhetően most a pápai tanárok kaptak meghívást testvérvárosunkba. A delegáció április 19-én indult Kampenbe és szinte minden nap iskolalátogatásokon vettek részt, melynek célja főként a holland oktatási rendszer gyakorlatban történő megismerése volt. Természetesen maradt idő városnézésre és lazításra is. Voltak például Amsterdamban és hajóztak az IJssel folyón is. A delegáció pénteken este indul vissza Pápára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!