Minden építőkockából


2017-03-12 19:12:09  | cikk: Babos Petra  | 


Minden építőkockából főképe
Második ízben szervezték meg Pápán a Kockanapok elnevezésű programot. A nagy népszerűségnek örvendő két napos családi rendezvénynek a Tarczy Lajos Általános Iskola adott otthont.
Takács Gergely szervezőtől megtudtuk, a Kockanapokra az idei évben is nagy volt az érdeklődés, sokan látogattak ki a két nap során.
-A gazdag kiállítás egy magángyűjteményből származik. A fiatalember, aki már húsz éve gyűjti a LEGO-t, nagyon fanatikus az építőkocka gyűjtésben, mindenből a legjobbat mutatja be az érdeklődőknek. A tavalyi évhez képest sok újítást is felvonultattunk a 700-800.000 darabból álló építőkockából létrejött, egyedülálló kiállításon, amely tapasztalataink szerint kicsiket és nagyokat egyaránt vonz.
A játszóházban az idén újdonságnak számított az óriásmozaik építés, amelyben a gyerekek pici képeket raktak össze, melyből egy hatalmas kép állt össze.
Megcsodálhatta a közönség az egyedülállóan, kizárólag LEGO kockákból felépített filmbeli jeleneteket a Csillagok háborújából és a Gyűrűk urából, de a Disney-kastély is tetszett a nézőknek. Az egyedi kiállításon az érdeklődők többek között az apró építőkockákból kirakott várost, szuperhősöket és járműveket tekinthetnek meg.
A család minden tagjának szórakozást kínáló programon közösen csodálhatták meg az egyik legnépszerűbb kockajáték-gyártó cég játékaiból összeállított igényes kiállítást, s közben kicsik és nagyok együtt játszhattak, alkothattak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!