A jó játék elmaradt, a győzelem nem


2017-03-12 13:28:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A jó játék elmaradt, a győzelem nem főképe
A Balatonszemes elleni idegenbeli bravúr után hazai közönség előtt Ősi csapatával találkozott a Kilián DSE. A megyei első osztályú női kézilabda bajnokság idei első hazai találkozóját a várakozásoknak megfelelően kezdte a Kilián, hamar megnyugtató előnyt szerzett. A folytatásban azonban – kihasználva a hazaiak bizonytalanságát – felzárkózott a vendég gárda, a félidőben 15-12 állt az eredményjelzőn. A második félidő első fele ismét a pápaiakról szólt, a mérkőzés ezen szakaszában hét gól állt a felek között, csakhogy a biztos vezetés tudatában kiengedett a Kilián, az Ősi pedig megint visszajött három gólra (26-23). Koncz János időkéréssel igyekezte felrázni csapatát, mely sem védekezésben, sem támadásban nem mutatott sokat. A hajrát a 13 gólig jutó Pődör Patrícia vezérletével 4-0-val hozta a Kilián, mely végül 35-28-as győzelmet aratott.
- Szerettük volna megismételni a múlt heti jó teljesítményünket és kiszolgálni a hazai közönséget, hiszen tavasszal kevés hazai meccsünk van, ez a tervünk sajnos nem sikerült - értékelt a lefújás után a hazaiak edzője. A lányok azt gondolták, elég tudásuk 80 százalékát kivinni a pályára, nem így lett. A ránk jellemző gyors indításos kézilabdából semmit sem láttam, lassan, körülményesen játszottunk, rengeteg technikai hibával. Ennél jövő héten az Úrkút elleni rangadón több kell - szögezte le Koncz János.

Kilián DSE - Ősi Andreotti SE 35-28 (15-12)

Pápai gólszerzők:
Pődör Patrícia 13
Nagy Zsófia 6
Koncz Lilla, Györkös Hanna 5-5
Bolla Enikő 2
Radics Nikolett, Bolla Tímea, Szabó Hanna, Esztergomi Stella 1-1


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!