A Tarczy utazik a megyei döntőre


2017-03-10 16:31:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Tarczy utazik a megyei döntőre főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola tornatermében két játéknapon bonyolították le a III. korcsoportos kosárlabda diákolimpia városi bajnokságát, melyen három fiú és négy lánycsapat vett részt. A vetélkedés tétje a megyei finálén való részétel volt, melyre az első helyezettek mehetnek. Szabó Sándor, az iskola testnevelője elégedett volt a mérkőzésekkel, mint mondta a lányok meccsein inkább a küzdelem, míg a fiúkén a technikai tudás dominált.
- A lányok versenyét a Tarczy Lajos Általános Iskola csapata magabiztosan nyerte a Munkácsy Mihály Általános Iskola előtt. Mindegyik csapatban láttunk néhány ügyes játékost, de jobbára a küzdelem dominált. A fiúknál viszont volt néhány kifejezetten képzett kosárlabdázó, ők a Pápai Kosárlabda Club kötelékében heti több edzésen is részt vesznek és bajnoki keretek között játszanak, ez szemmel látható volt. Ami az eredményt illeti, itt is a Tarczy végzett az élen, megelőzve a Szent Istvánt és a Munkácsyt.
A megyei döntőt április 10-12 között Veszprémben rendezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!