A Szegfű Klub is köszöntötte hölgytagjait


2017-03-08 22:46:01  | cikk: Babos Petra  | 


A Szegfű Klub is köszöntötte hölgytagjait főképe
A nőnap alkalmából rendezvénnyel köszöntötte hölgytagjait a pápai Szegfű Klub ma délután a Huszár Közösségi Ház nagytermében. A klub elnöke, Tálos László minden hölgynek egy szál vörös szegfűt nyújtott át, mellé pedig egy pohár pezsgőt. Az ünnepségen Gosztola István versekkel, míg a Munkácsy Zenestúdió slágereivel kedveskedett a megjelenteknek.
Tálos Lászlótól megtudtuk, a Szegfű Klubban 16. éve köszöntik a hölgy tagokat. A csapat minden alkalommal nagyon jól érzi magát, az összejövetelek sikeresek. Mint mondta, a klub soron következő összejövetele áprilisban lesz, amikor meglepetéssel várják a tagságot. Májusban Székesfehérvárra és a Velencei-tóhoz kirándulnak, júniusban pedig családi napra invitálják a csoportot.
A programon Grőber Attila, az MSZP helyi elnöke köszöntötte a résztvevőket. Kiemelte, azt a belső ünnepet, ami csak azoknak szól, akik ezt az ünnepet nem mutatni akarják, hanem meg is akarják élni. Ehhez a belső ünnephez József Attila sorait hívta segítségül. Majd arról beszélt, hogy a hölgyeknek köszönhetjük a mindenséget.
-A hölgyek elválaszthatatlanok tőlünk, vagyis nem létezünk nélkülük. A létünk nélkülük üres, vak. Nekik köszönhetjük a családunkat, a gyermekeinket, a boldogságot, s azt, hogy a világon élünk, vagyis a létezést. Ha ezt az ünnepet belsővé akarjuk tenni, a mindenséget, a teljességet és az életet kell megköszönnünk nekik – hangsúlyozta az elnök, végül minden nőnek sok boldogságot, egészséget és szeretetet kívánt.
Az ünnepség a Munkácsy Zenestúdió produkciójával folytatódott, majd jó hangulatú baráti beszélgetéssel zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!