A hölgyeket köszöntötték a belvárosban


2017-03-08 12:06:09  | cikk: Babos Petra  | 


A hölgyeket köszöntötték a belvárosban főképe
Az MSZP Pápa és Környéke szervezte a rendszerváltás óta minden évben nőnap alkalmából köszönti a hölgyeket a belvárosban egy-egy szál piros szegfűvel. Így történt ez ma reggel is, amikor Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő és Kovács József irodavezető illatos virággal kedveskedett a Kossuth utcán sétáló nőknek.
Gőgös Zoltán elmondta, a nőnapot nemcsak március 8-án kellene megünnepelni, hanem az év többi napján is. Céljuk, hogy kedveskedjenek a gyengébbik nem képviselőinek, a nagy rohanásban megálljanak egy percre, s kifejezzék tiszteletünket a hölgyek iránt. A nap üzenete persze nem egy szál virágon keresztül megy át a köztudatba, de öröm számukra, hogy mosolyt csalhattak a sétáló utcán a nők arcára.
Gőgös Zoltán a mai napon még Sümegen, Tapolcán, Balatonfüreden, Veszprémben, Zircen és Várpalotán kedveskedik nőnap alkalmából egy-egy szál virággal.
A reggeli „virágos ébresztőt” minden hölgy örömmel fogadta, s mosolyogva mondott köszönetet a figyelmességért.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!