Szavazzunk, hogy a pápai osztály legyen a győztes!


2017-03-07 22:48:06  | cikk: Babos Petra  | 


Szavazzunk, hogy a pápai osztály legyen a győztes! főképe
Több mint 100 osztály jelentkezett az NLCafé Keressük az ország kedvenc általános iskolai osztályát! elnevezésű felhívására. A jelölés már lezárult, az NLCafé munkatársai a tíz legjobb osztályhoz látogatnak el a napokban, hogy bemutassák őket az olvasóknak egy újságcikk és fotósorozat segítségével, hogy aztán szavazhassanak a szerintük legkedvesebb osztályra. Pápáról az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola 3. z osztálya pályázott a megmérettetésre.
A 3. z osztályban boldogságóra volt
-Az országos kezdeményezéshez pedagógusok írtak kedves történeteket az osztályokról. A zsűri a szerkesztőség tagjaiból állt össze. Nagyon nehéz dolgunk volt az NLCafé-nál, hogy a több mint 100 osztályból kiválasszuk azt a tíz osztályt, akiket bemutatunk. A pápai Erkel iskola 3. z osztályának története nagyon megtetszett nekünk, különlegesnek tartjuk őket, nem is volt kérdés, hogy hozzájuk eljöjjünk. Igen jó érzés volt látni a jelentkező levelekből, hogy mennyi jószívű, egymást segítő, egymással törődő osztály van. Most szerkesztőségünk megkeresi a kiválasztott iskolákat, és március 13-án egyszerre ismerhetik majd meg a kedvenc általános iskolai osztályokat az olvasók az NLCafé oldalán. A nyeremény 250 000 forint értékű osztálykirándulás-támogatás lesz – tudtuk meg Czvitkovits Judit, az NLCafé újságírójától.
Kindertné Surányi Lívia, a 3. z osztály tanítója elmondta, nagyon boldogok voltak, amikor értesítették őket a szerkesztőségből, hogy a legjobb tíz osztály között szerepelnek ők is.
Veszprém megyéből a pápai iskola jutott be a legjobb tíz közé
-A történetben leírtam, hogy mennyire összetartó, jó közösség vagyunk. Kiemeltem azt a szereplésünket, amikor tavaly Pápán járt a tajvani nagykövet, s mi adtunk műsort neki, mert úgy gondolom, hogy a közös fellépések is összekovácsoltak minket. Megnyertük a Boldog iskola címet, de terveink között szerepel az Örökös boldog iskola cím elnyerése is. Nagy örömünkre, az idei évben megkaptuk a Mosolygós iskola címet is. Az osztályba jár egy Chron-beteg kisgyermek is, akivel sokat törődnek a társai, rendszeresen látogatják, elviszik neki a leckét, sokat segítik az anyag pótlásában – tette hozzá az osztályfőnök, aki hozzáfűzte, nem is gondolták volna, hogy bekerülnek az első tíz osztály közé, nagy meglepetés volt ez mindenki számára.
Kindertné Surányi Líviától megtudtuk, ha megnyerik a versenyt, akkor egy több napos kirándulásra szeretnének elmenni a Balatonra vagy a Bakonyba.
Szavazzunk tehát az erkelesekre, hogy a pápai iskola lehessen a győztes!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!