A Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat ülése


2010-04-21 20:40:19  | cikk: Babos Petra  | 


Ma délután fél 3-kor tartotta soron következő ülését a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat. Az ülést Keller Ludmilla elnök vezette.
Az első napirendi pontban a 2009. évi gazdálkodásról szólóbeszámolót hagyták jóvá a jelenlevő tagok, majd a nemrégiben megrendezett ikon és üvegszobor kiállítás költségeit, tapasztalatait beszélték meg. A tárlatnak hatalmas sikere volt, körülbelül 20-30 ezer forintba került.
A harmadik napirendi pontban a vasárnap megrendezendő programot, az örmény népirtás 95. évfordulóját tárgyalták meg, melyet a Nagytemplomban rendeznek. A rendezvényen dr. Vaitsuk Mária Magdolna önkormányzati képviselő, dr. Mail József apát-plébános és dr. Németh Márta önkormányzati képviselő mondanak majd ünnepi beszédet. A műsor zárásaként Gurgen Ovsepián pozsonyi opera magánénekes produkcióját láthatják az érdeklődők.
Az üles vegyes ügyek tárgyalásával ért véget.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!