Természettudományok és dráma - várják a leendő elsősöket a Weöresben


2017-03-03 14:23:57  | cikk: ha  | 


Természettudományok és dráma - várják a leendő elsősöket a Weöresben főképe

Beköszöntött a március s vele az ovisulis foglalkozások is, hisz minden pápai általános iskola szervez ismerkedő alkalmakat az érdeklődő nagycsoportosok számára. A Pápai Weöres Sándor Általános Iskolában ebben a hónapban összesen négy alkalmat biztosítanak a leendő elsősök és szüleik számára, hogy bepillantást nyerhessenek az iskolai életbe.

Mógor Adrienn igazgató elmondta, hogy két első osztályt szeretne indítani az intézmény. Az 1.a tanítói Horváthné Árvai Mária és Sarusné Szabó Ágota lesznek, az 1.b-ben Szabó Katalin és Galláné Horváth Gabriella várják a gyerekeket. Mindkét osztály ugyanazt kínálja a tanulóknak, nincs külön tagozat: minden diák ugyanolyan lehetőségeket kap, szakköri keretben plusz természettudományos foglalkozásokat, és a már jól bevált drámás képzés is szerepel a kínálatban - hisz ezen a területen referenciaintézmény a Weöres.

A kutya-tár című vershez stílszerűen kutyafül is járt a gyerekeknek

Az ovisuli-programban az iskola egész tantestülete részt vesz, mindenkinek jut valami feladat a négy alkalom során, mondta az igazgatónő. A foglalkozásokat az intézmény névadójának verseire alapozzák, az első, március 2-i alkalmon A kutya-tárhoz kapcsolódott a drámás foglakozás Horváthné Árvai Máriával, de a kézműves foglalkozás is Szabó Katalinnal. A szülőknek Mógor Adrienn igazgató adott tájékoztatást az iskola nyújtotta lehetőségekről.

Az ovisulis alkalmakra márciusban még három alkalommal várják a nagycsoportosokat a Weöresbe, csütörtökönként 16.30-tól.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!