Jól harcoltak a Koko-Gym versenyzői


2017-03-01 20:04:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jól harcoltak a Koko-Gym versenyzői főképe
Február utolsó hétvégéjén Budapesten lezajlott a Harcosok Klubja versenysorozat 26. gálája, melyen négyes tornával emlékeztek a húsz éve elhunyt Kató Mihályra, korábbi hazai és nemzetközi sikereket elért muaythai harcosra. A teltházas rendezvényen a pápai Koko-Gym Küzdősport Egyesület öt harcosa lépett kötelek közé. Korpics Gábor, az egyesület vezetője Pálla Dorinát, Polgár Bencét, Frum Istvánt, Molnár Károlyt és Kocsis Rajmondot nevezte az eseményre. A pápai csapat végül három győzelemmel és két vereséggel zárta a gálát.
- Tanítványaim közül elsőként Polgár Bencét említeném meg, akinek ez volt az első mérkőzése. Bence egy rutinosabb, erősebb ellenféllel találkozott és sajnos a pontozóbíráknál alulmarad, de becsülettel végigállta a három menetet, minden elismerésem neki, hiszen nem hátrált meg, és ami a legfontosabb, nem ment el a kedve. Molnár Károly az első menetben sajnos összeszedett egy szerencsétlen sérülést, az ellenfél térdén ugyanis szétrúgta a lábfejét, így a folytatásban csak kézzel tudott dolgozni, emiatt sajnos nem sikerült nyernie. Frum István ezúttal is jól szerepelt, a második menetben technikai K.O-val győzte le riválisát. Pálla Dorina Tatabányán lépett először ringbe, akkor kikapott, most viszont az ő kezét emelték a magasba, ezt a sikerét igyekszik majd a pápai gálán is megismételni. Kocsis Rajmond követte a hagyományokat, zsinórban ötödik meccsét is megnyerte és megint extra menetben - foglalta össze az eredményeket Korpics Gábor.
Az egyesület elnöke elmondta, legközelebbi versenyük a hazai rendezésű gála lesz, melyet április 9-én 17 órától rendeznek a Városi Sportcsarnokban. A rendezvény keretein belül a tervek szerint 14 pápai harcos lép kötelek közé.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!