Száz tanórát látogathatnak a szülők a tarczys nyílt héten


2017-02-28 18:14:47  | cikk: Babos Petra  | 


Száz tanórát látogathatnak a szülők a tarczys nyílt héten főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már évek óta hagyomány, hogy nyílt hetet szerveznek, melyen a szülők bepillantást nyerhetnek az iskolában folyó oktató-nevelő munkába. Venczel Csaba iskolaigazgatótól megtudtuk, az idei évben 100 tanórát biztosítottak a szülőknek, hogy betekinthessenek a gyermekeik óráiba.
-A hétfőtől tartó programra nagy volt az érdeklődés, nagyon sokan látogattak már el az intézménybe. Valamennyi kollégánk két tanórát ajánlott fel azokban az osztályokban, ahol tanít. A nyílt hétre természetesen nemcsak azokat a szülőket vártuk, akiknek a gyermeke már nálunk tanul, hanem az ovisok szüleit is, akik a leendő tanító nénik óráira ülhettek be. A szünetekben lehetőség nyílik arra, hogy a szülők beszéljenek a pedagógusokkal. Természetesen nemcsak a nyílt heti foglalkozásainkon tartjuk fontosnak a szülőkkel való jó együttműködést, hanem számos egyéb alkalommal is, amiket a szülőkkel közösen szervezünk – mondta Venczel Csaba.
A régebbi hagyományaikat követve várják az iskolaválasztás előtt álló szülőket és gyermekeiket az ovisulis foglalkozásaikra március 14-én, és április 5-én 16 óra 30 perctől.
Az intézmény a 2017/2018-as tanévben is három osztályt szeretne indítani. A két informatikai osztályt Turi Ilona és Mészáros Zita, valamint Cserneczkyné Kapa Nikoletta és Pozsgai Józsefné pedagógusokkal, míg a kéttannyelvű osztály Butiné Kemenczki Anita és Lind Bernadett tanítónők irányításával indul.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!