Visszavágtak a katonák


2017-02-26 18:10:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Visszavágtak a katonák főképe
A pápai önkormányzat, a Bázisrepülőtéren állomásozó amerikai katonák alkotta SAC, a Tűzoltóság, a Bázisrepülőtér illetve a Pénzügyőrség részvételével 22. alkalommal rendezték meg a Télutó Kupa teremlabdarúgó tornát. A közszolgálati szférában dolgozók számára megrendezett bajnokságon az 1982-ben és az az előtt születettek vehettek részt, maximum két fiatalabb játékos léphetett pályára. A megyei első osztályban és magasabban jegyzett bajnokságban szereplő nagypályás játékosok szintén nem játszhattak. Az idei vetélkedés az előzetes erőviszonyok alapján a címvédő Tűzoltóság valamint a legtöbb elsőséget begyűjtő Bázisrepülőtér rivalizálását sejtette, ez végül nem igazolódott be, a katonák győzelemmel kezdtek, a tűzoltók viszont mindjárt az első meccsükön egygólos vereséget szenvedtek az önkormányzattól, így a katonák lépéselőnybe kerültek. A Bázisrepülőtér gárdáját a folytatásban sem tudták két vállra fektetni az ellenfelek, mely három győzelemmel és egy döntetlennel elhódította a győztesnek járó trófeát és visszavette tavaly elveszített első helyét.
- Külön nem készültünk a tornára, a jól megszokott baráti társasággal érkeztünk, és örülünk, hogy veretlenül sikerült megnyernünk a versenyt – mesélte Kálmán István csapatvezető. A pénzügyőrökkel és a tűzoltókkal is kiegyenlített meccset játszottunk, a csapategységnek és a rutinunknak köszönhető a mai siker, 11 gólt lőttünk és csak négyet kaptunk, mindenki, aki pályára lépett, hozzátette a magáét ehhez az eredményhez. Sajnálom, hogy mindössze öt csapat nevezett idén, erre a tornára mindig úgy tekintettünk, ahol a régi barátokkal, egykori csapattagokkal tudunk találkozni és egy jót beszélgetni, bízom benne, hogy jövőre többen neveznek.

Eredmények:
Pápa Város Önkormányzata – SAC 1-2
MH Pápa Bázisrepülőtér – NAVVEMAVIG 2-1
Pápa Város Önkormányzata – Tűzoltóság 1-0
Tűzoltóság – SAC 3-1
MH Pápa Bázisrepülőtér – Pápa Város Önkormányzata 6-2
SAC – NAVVEMAVIG 0-1
Tűzoltóság – MH Pápa Bázisrepülőtér 0-0
NAVVEMAVIG – Pápa Város Önkormányzata 6-2
SAC – MH Pápa Bázisrepülőtér 1-3
NAVVEMAVIG – Tűzoltóság 3-1

Végeredmény:
1. MH Pápa Bázisrepülőtér
2. NAVVEMAVIG
3. Tűzoltóság
4. SAC
5. Pápa Város Önkormányzata

A gólkirály Bábits László (NAVVEMAVIG) lett, a legjobb játékosnak Süle Andrást (MH Pápa Bázisrepülőtér) választották, míg a legjobb kapusnak járó különdíjat Holbok Lajos (Tűzoltóság) vihette haza.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!