Teltházas gálákkal indult az év


2017-02-26 13:49:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teltházas gálákkal indult az év főképe
Két teltházas gálával indította a 2017-es évet a Black Bunny Rock and Roll Club és a Balance Dance Team. A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében a táncosok és meghívott vendégeik -, a győri Grácia Művészeti Iskola valamint a 4Quality hip-hop csapat - ismét lenyűgözték a közönséget. Szegediné Murai Dóra, a klub vezetője érdeklődésünkre elmondta, változatos, színes műsorral készültek mindkét napra, melyen megemlékeztek Csonka Mátyásról, egyesületük egykori versenyzőjéről, aki egy tragikus autóbalesetben életét vesztette. A szombati gálaműsor záró bemutatóját érte, s az ő emlékére táncolták csapattársai.
- Színes, izgalmas műsort láthattak az idei gálánkon is a vendégeink, körülbelül 250 táncos lépett reflektorfénybe a bölcsis korosztálytól egészen a felnőttekig. Ősszel kezdtük az új koreográfiák tanulását, melyekből többet a decemberi Megaforce kupán már bemutattunk, de a mostani rendezvényünkre is jutott néhány debütálónk. Voltak, akik ezen az eseményen léptek először közönség elé, természetesen nagy volt az izgalom, de nagyon ügyesek voltak a picik, elégedett vagyok velük. A gála a versenyzőinknek is kitűnő alkalom volt, hogy koreográfiájaikat tökéletesítsék, hiszen március elején már indul a versenyszezon.
Az egyesület vezetője hozzátette, a legközelebbi megmérettetésük a mosonmagyaróvári területi bajnokság lesz, melyen három párossal vesznek részt, a későbbiekben országos bajnokságok, táncfesztiválok várnak rájuk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!