Húsz gólt lőtt az U14


2017-02-25 18:07:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Húsz gólt lőtt az U14 főképe
A hazai tavaszi utánpótlás labdarúgó bajnoki idény a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös és U14-es csapatának Sárvár elleni mérkőzéseivel indultak. Forsthoffer Tibor U15-ös tanítványai a 16 csapatos bajnokság 11. helyéről, míg U14-es fiai a dobogó harmadik fokáról várták a folytatást. A stadion műfüves pályáján elsőként az idősebbek léptek pályára, akik megadták az alaphangot a játéknap második mérkőzése előtt, ugyanis 3-1 arányban legyőzték a vendégeket. A folytatásban az U14-en volt a sor, hogy igazolja a papírformát, ez végül sikerült is, a fiatalok 12-0-ás félidő után 20-0-s (!) győzelmet arattak. A hazaiak mestere a sikeres idénynyitó kapcsán érthető módon elégedetten értékelt, ugyanakkor hangsúlyozta, nehéz szezon vár rájuk.
- Fontos volt, hogy győzelmekkel induljunk neki ennek a tavasznak, szerencsére ez sikerült is - nyilatkozta Forsthoffer Tibor. Az U15 sikerével felzárkózott a középmezőnyhöz, természetesen van még hova fejlődni a srácoknak, elsősorban gyorsítani kellene a játékot. Az U14 könnyed 80 percen van túl, aminek annyira nem örültem - a győzelemnek persze igen - csak annak nem, hogy a Sárvár nem késztetett minket nagyobb ellenállásra, remélem ez nem hat ki a következő meccseinkre. A felkészülésünk az időjárás, a felvételik és a betegségek miatt akadozott, sokat kell még dolgoznunk, hogy utolérjük magunkat. Tartok a tavasztól, de mindent meg fogunk tenni, hogy kitűzött céljainkat elérjük.

PELC U15 – Sárvár 3-1 (2-1) Gsz.: Varga, Kovács, Marczali ill. Fülöp

PELC U14 – Sárvár 20-0 (12-0) Gsz.: Katona 2, Schermann 2, Toki 4, Császár 3, Meiczinger 3, Krébesz 2, Antal-Horák, Körmöndi, Szántó 2

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!