Hazatért, hogy segíthessen


2017-02-23 11:22:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazatért, hogy segíthessen főképe
Február 25-én, szombaton 15 órai kezdéssel folytatódik a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság. A tavaszi nyitányon a második helyen álló Perutz FC a tabella 13. helyén tanyázó Csetényt látja vendégül. Ősszel idegenben Venczel Zoltán duplájával a pápaiak szerezték meg a három pontot, egy jó rajt természetesen most is fontos lenne a mieink számára, hiszen az pozitív lökést adna a szezon további találkozói előtt. A győzelem kiharcolásában fontos szerepe lehet a Perutz egyik új igazolásának, Böröczky Bálintnak, aki télen Veszprémből tért vissza nevelőegyesületéhez. A korábban a Balatonfüredet is megjárt 23 esztendős védő elmondta, bár több megkeresése is volt, azért a pápaiakat választotta, mert mindenképp segíteni szeretne a feljutás kiharcolásában.
- Visszahúzott a szívem nevelőegyesületemhez, így nem is volt kérdés, hogy igent mondok a vezetőség megkeresésére – mesélte Böröczky Bálint. Azt gondolom, hogy az előttünk álló szezon a csapatnak, a szurkolóknak, a vezetőségnek és a városnak egyformán fontos, egyetlen célunk lehet, hogy megnyerjük a bajnokságot. Azért igazoltam haza, hogy segítségére legyek a csapatnak. A felkészülésünk meglátásom szerint jól sikerült, a keret is jól összecsiszolódott, nagyon jó a hangulat az öltözőben, egységesek vagyunk. Várom már a bemutatkozást, és arra biztatok mindenkit, hogy szombaton látogasson ki a stadionba, és a helyszínen buzdítson minket, nagy szükségünk lesz a szurkolókra.
A találkozót február 25-én 15 órától rendezik a centerpályán, a mérkőzés játékvezetője Holczbauer Flórián lesz. Marton Miklós csapatának legfőbb riválisa – a Balatonfüredi FC - Ösküre látogat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!