Kosárlabda utánpótlásképző-központ épül az Acsádyban


2017-02-22 11:26:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kosárlabda utánpótlásképző-központ épül az Acsádyban főképe
Élve a társasági adó nyújtotta kedvezményekkel valamint a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) pályázatával, a 2016/2017-es adóévben is jelentős összeggel gazdagodhat a Pápai Kosárlabda Club. A társasági adót felhasználható kedvezményezettek körébe a kosárlabda sportág is beletartozik, a klub a kezdetektől fogva sikeresen pályázik. Idén a társasági adóból 25 millió forint összegyűjtésére kapott engedélyt az egyesület, melyet működési költségekre fordíthatnak, emellett sikeresen pályáztak a szövetségnél is.
- 13 millió 200 ezer forintot ítélt meg számunkra az MKOSZ, melyet teremfejlesztésre költünk - mondta el Hernádi Tamás, a Pápai Kosárlabda Club elnöke. Ebből az összegből három ütemben a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolájának nagytornatermét kívánjuk korszerűsíteni, elektromos palánkokat szerelünk fel, felújítjuk a parkettát, illetve az öltözőket is. Azért mertünk ilyen nagyot álmodni, mert az utánpótlás csapataink körülbelül 120 játékosának edzési és versenyzési körülményein mindenképpen javítanunk kellett, eddig ugyanis négy helyszínen, a Sportcsarnokban, a Tarczy Lajos-, a Szent István Általános Iskolában valamint az Acsádyban edzettünk. Köszönjük az önkormányzat és az Acsády támogatását is, a beruházás június végére készül el – tette hozzá Hernádi Tamás.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!