A rendőrök sikerét hozta az emléktorna


2017-02-22 10:40:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A rendőrök sikerét hozta az emléktorna főképe
A Nagygyimóti Sportegyesület immár nyolcadik alkalommal rendezte meg 2010-ben elhunyt játékosa emlékére a Németh Gábor labdarúgó emléktornát. A torna idén is követte a hagyományokat, hiszen hat olyan alakulat fogadta el a meghívást, melynek többségéhez valamilyen módon kötődött a tragikus hirtelenséggel elhunyt fiatalember. A Pápai Rendőrkapitányság, a Petőfi Gimnázium, a Pápa Városi Televízió, a Készenléti Rendőrség valamint a Nagygyimót SE vett részt a körmérkőzéses tornán, utóbbi két csapattal. A korábbi évektől eltérően idén az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola tornatermében rendezték meg a barátságos mérkőzéseket, melyek végén a rendőrök örülhettek az első helynek. Takács Mihály, a házigazda egyesület alelnöke érdeklődésünkre elmondta, minden évben kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy megemlékezzenek az egykori csapattársról és talán az idei torna volt az, amikor a legcsaládiasabb volt a hangulat, elvétve történt csak egy-egy szabálytalanság.
- Egyesületünk fontosnak tartja, hogy minden évben megrendezze a bajnokságot, a játékosok is készülnek, többen kifejezetten csak ezen az alkalmon találkoznak egykori osztály-, vagy csapattársaikkal. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a szülők ezúttal is elfogadták a meghívásunkat és közreműködtek a díjak átadásában. A torna sikeres lebonyolításában nyújtott segítségéért a többiek nevében is köszönetemet szeretném kifejezni Egyházi Andrea tankerületi igazgatónak és Hernádi Tamásnak, akik első megkeresésünkre támogatásukról biztosítottak bennünket. Hagyomány, hogy a torna végeztével a résztvevők koszorút helyeznek el Gábor sírján, nem volt ez másképp idén sem, az eredményhirdetés után közösen róttuk le kegyeletünket a nagygyimóti temetőben.

A torna végeredménye:
1. Pápai Rendőrkapitányság
2. VTV Pápa 3. Petőfi Gimnázium
4. Nagygyimót I.
5. Készenléti Rendőrség
6. Nagygyimót II.

A legjobb kapusnak Csizmadia Dávidot (Nagygyimót I.) választották, a torna gólkirálya Gőgös Kornél (VTV Pápa) lett 8 góllal, míg a legjobb mezőnyjátékos címét Hegyi Roland (Rendőrség) érdemelte ki.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!