Az Acsády nyerte az első Sulimpiát


2010-04-20 19:31:27  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Az Acsády nyerte az első Sulimpiát főképe
A Civil Háló Szövetség év elején megalakult ifjúsági munkacsoportja szervezésében az Acsády Ignác Szakképző Iskola aulája adott otthont ma délután a hagyományteremtő céllal létrehozott SULIMPIA küzdelmeinek. A városi szakközépiskolák közül a házigazdák mellett a Türr és a PGSZKI 5-10 fős csapata képviseltette magát a játékos vetélkedőn. A feladatok között szerepelt többek között képfelismerés, puzzle, fatojás gurítás, zenefelismerés. Hegedűsné Fűz Anita, a munkacsoport ifjúsági asszisztense szerint a cél a versengés mellett az, hogy mindenki kellemesen tudjon eltölteni egy délutánt, emellett a vetélkedőkön más intézmények tanulói is jobban megismerhetik egymást.

- Azt szerettük volna, hogy több civil szervezet dolgozzon együtt és fiatalokat is bevontunk a munkába. Az együttműködés során jött az ötlet, hogy szervezzünk olyan vetélkedőt a városban, amelyre minden iskola eljönne. A vetélkedőt reményeink szerint jövőre is meg tudjuk rendezni, remélhetőleg a most távolmaradó iskolák is a kezdeményezés mellé állnak.

Végeredmény:

  1. Acsády 77 pont
  2. PGSZKI 75 pont
  3. Türr 67 pont

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!