Az ETO-ban folytatják


2017-02-20 15:51:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az ETO-ban folytatják főképe
Újabb örömteli eseményhez érkezett az ETO FC Győr és a Pápai Egyesített Labdarúgó Club szakmai kapcsolata – számol be a pelc.hu. A regionális utánpótlás központként működő Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia és az immár közvetlenül irányítása alá került, minősített utánpótlás központként működő PELC között ugyanis megtörténtek az első játékos átigazolások. Ennek keretében két tehetséges U14-es PELC-es játékos, Hauser Bálint és Burdi Dominik aláírta a szükséges dokumentumokat, így az ETO FC Győr csapatában folytatják labdarúgó képzésüket. Az ő átigazolásuk és az U19-es csapat több tagjának felnőtt kerethez való kerülése minden pápai játékos számára megmutathatja annak lehetőségét, hogy aki komoly tervekkel és elszántsággal szeretne a labdarúgással foglalkozni, annak minden esélye megvan arra, hogy magasabb szinten is folytathassa a Pápán elkezdett munkát. Az ETO-PELC együttműködés folyamatosan, minden korcsoportra kiterjedően lehetőséget ad a legtehetségesebbek továbblépésére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!